Vrije dag St Maarten
Door: Kirsten
Blijf op de hoogte en volg Kirsten
02 Maart 2006 | Nederland, Amsterdam
Maar goed we zijn er natuurlijk niet gekomen om ons te ergeren aan Amerikanen, maar om een gat in onze hand te maken. En dat is wel gelukt moet ik zeggen. We zijn de ene juwelier naar de andere juwelier binnengestapt. Maar eigenlijk als je er 1 hebt gezien heb je ze allemaal gezien. De verkopers slijmen net zolang tot je doorweekt bent en alles wat ze je laten zien hebben ze net die morgen binnen gekregen. Hoe frappant. Ach gewoon blijven lachen en net doen alsof alles heel interessant is wat ze zeggen. Om vervolgens heel onopgemerkt naar buiten te glippen en door te gaan naar de volgende winkel waar het hele verhaal weer opnieuw begint.
Tussen al het geslijm heb ik wel een aantal mooie dingen gezien, maar ondanks dat alles tax free is, betaal je toch nog wel een bom duiten. En ondanks dat het een Nederlands eiland is betalen ze hier niet met de euro, maar met guldens. Ja dat zou je denken.. Alles gaat hier in US en wanneer je met euro’s aankomt ( dat kan namelijk wel) betaal je precies hetzelfde als wanneer je iets in US wilt betalen. 10US is dus gewoon €10. Dan betaal je dus duur.
Hoe dan ook, we hebben ons prima vermaakt en dat gat zat er aan het eind van de dag bij alle 3. Gelukkig konden we een bus nog betalen ;) en hebben we ook nog uit kunnen gaan eten.
Brett wist – nadat we al onze inkopen op de boot hadden gedropt - wel een leuk restaurant; “Hot Tomatos”, maar de taxichauffeur had geloof geen idee waar hij het over had. In mijn ogen was die chauffeur ook niet helemaal bij de tijd. Uiteindelijk zijn we bij een Mexicaan gaan eten en hebben we zelf onze burrito’s kunnen rollen. Erg lekker!!
En zo is er weer een dag voorbij gevlogen.
03 Maart 2006 - 12:20
Annemie:
Goed dat je maar een vrije dag in de week hebt, anders zou je salarisverhoging moeten vragen omdat je anders niet uitkomt met de "centjes".
Al onze inkopen maakt me wel nieuwsgierig.
IS ER OOK WAT VOOR MIJ BIJ???????????????????????