Ik ben er nog wel hoor - Reisverslag uit Fort-de-France, Martinique van Kirsten - WaarBenJij.nu Ik ben er nog wel hoor - Reisverslag uit Fort-de-France, Martinique van Kirsten - WaarBenJij.nu

Ik ben er nog wel hoor

Door: Kirsten

Blijf op de hoogte en volg Kirsten

26 Mei 2006 | Martinique, Fort-de-France

Jullie zullen wel denken dat ik van de aardbodem ben verdwenen omdat ik mijn site zo weinig up date.
Maar dat heeft verschillende redenen.... Of er is geen internet of wireless.. Of de computers accepteren geen memory stick waardoor ik dus geen verhaal kan plaatsen.. Of zoals nu.. Wel internet en ook het kunnen gebruiken van een memorystick, maar nu kan hij mijn word documenten niet openen.... Wat wil je nog meer!!!!

Ik heb inmiddels 3 verhalen met veel foto's die staan te springen om geplaats te worden... Maar jullie moeten nog heel even wachten..

Groetjes vanuit het warme en regenachtige Martinique!!

• 26 Mei 2006 - 15:40

Marjolijn:

Ja nou, eigenlijk dacht ik dat je weggeblazen was door een stevige wind.. Of kan dat niet meer? ;-)

• 26 Mei 2006 - 16:14

Ivo:

Gelukkig een teken van leven... We wachten jouw verhalen met spanning af

• 26 Mei 2006 - 17:21

Jolanda:

ja ook ik heb al een paar keer aan je zus gevraagd of dat alles wel goed ging met je maar ben blij te horen dat het allemaal goed gaat groetjes en hoop dat je verhaaltjes er binnekort op komen te staan

• 26 Mei 2006 - 17:41

Floor:

Je kan het ook meteen inbinden :0)

ben wel weer benieuwd naar je verhalen!

groetjes van Floor

• 26 Mei 2006 - 17:43

• 26 Mei 2006 - 17:44

Marjolijn:

Hoe kan dat nou? Twee keer een zelfde reactie van mij? *vreemd kijkt* Najah, zal wel komen doordat ik de pagina vernieuwd heb...

• 27 Mei 2006 - 07:05

Annemie:

He,he, ik dacht dat het er nooit meer van zou komen.

Kirsten

Ik werk als leerkracht en aanvullend crew op een motorjacht van 33m. Deze boot zal tot ongeveer juli 2006 in de Caribische wateren varen en gaat daarna richting de Rode Zee en Indische Oceaan. Een enorme uitdaging dus!!!