Virgin Islands
Door: Kirsten
Blijf op de hoogte en volg Kirsten
13 Maart 2006 | Britse maagdeneilanden, Road Town
We waren de haven nog niet uit of Alex had al een haai gezien van een meter of 2. Helaas moest ik het doen met de kringen van het water waar hij weer onderging. Jammer maar helaas...
Het begin van de vaart was nog te doen, maar na een uurtje werden de golven steeds hoger en hoger en speelde bij mij de zeeziekte weer op :S De boot schommelde van links naar rechts en af en toe had ik echt het gevoel dat we gingen kapseizen. Ik geloof dat ik de halve vaart op bed heb gelegen, want het ging echt niet goed.
Na een uurtje of 6 gevaren te hebben kwamen de Virgin Islands langzaam in zicht en werd het met de golven ook wat rustiger. Ik kon weer genieten van het uitzicht.
De Virgin Islands staan er om bekend dat ze wat cultuur niks te bieden hebben, maar wel onwijs mooie stranden hebben. Nou daar ben ik het na vandaag helemaal mee eens. We liggen nu bij Bitter End Yacht Club en dat ziet er fantastisch uit!!!!! Zie de foto's.... Hoe we de tijd hier verder gaan spenderen is nog niet bekend... Ik houd jullie op de hoogte!
14 Maart 2006 - 08:28
Jolanda:
oh wat ziet dat er mooi uit zeg daar zou ik wel op vakantie willen maar zal wel niet te betalen zijn maar fijn dat we zo toch kunnen genieten van het mooie strand daar zeg -
14 Maart 2006 - 10:11
Annemie:
En ik maar denken dat je inmiddels echte zeebenen gekregen hebt.Niet dus.
Tja dat krijg je met liggen in rustige baaien...
Maar mijn voorkeur zou daar ook naar uit gaan hoor.
De foto's zijn weer schitterend en nodigen echt voor een bezoek uit.
Wanneer krijgen we nu ook eens een Kirsten in bikini onder de zon te zien?
In een luie strandstoel met een lekker sapje onder een kleurige parasol?
De geijkte vakantiefoto!!!
Lekker luisteren naar de branding,mensjes kijken en even helemaal niets.
Cultuur, geschiedenis, local people en shoppen moeten dan maar eens wachten, dat komt wel weer een andere keer.
Idee voor je volgende vrije dag???
Ps. vergeet je neus niet in te smeren. -
14 Maart 2006 - 13:22
Bastiaan:
Jammer van je zeeziekte, die uren leken zeker wel dagen... maar goed, dat wordt nu waarschijnlijk ook wel beloond met mooie momenten, die je nooit meer zult vergeten.
Heel veel plezier nog en geniet er nog maar van want je bent snel weer in het (ijs,-)koude Nederland.
Bas