Bequia en Mustique
Door: Kirsten
Blijf op de hoogte en volg Kirsten
26 Juni 2006 | St. Lucia, Castries
Gelukkig komt er na een paar dagen mooier weer en er wordt besloten om naar een klein onbewood eilandje - Petit Nevis - te varen waar ze tot een paar jaar terug nog walvissen ( 1 per jaar) vingen. Hier maken we een rondje en het blijkt een leuk eilandje met een heel mooi strand te zijn.
Na dit korte bezoek varen we door naar Mustique. Een prive eiland wat druk wordt bezocht door de rich and famous. O.a Mick Jagger en David Bowie hebben er een huis. Na een mooie snorkelsessie met Tom en Ellen gaan we weer terug naar Bequia, want er is heel verassend weer slecht weer op komst. Helaas komen we er midden in en we zien geen hand voor ogen. We zijn dan ook allemaal blij als we weer bij Bequia liggen.
Op zondag 25 juni - de dag dat heel Nederland voor de buis gekluisterd zit om de wedstrijd NL - ARG te kijken - is het een mooie dag en ga ik eerst snorkelen om vervolgens samen met Brett, Alex en Tom gekke sprongen van de achterkant van de boot te maken. Dit wordt een groot festijn en we hebben de grootste lol. Dit is pas een zondag!!!
Na die zondag varen we in weer een wind naar St Lucia - een vaart van 60 mijl = ongeveer 6 a 7 uur - en steekt bij mij de zee ziekte weer op. Ik heb het gevoel in een wasmachine te zitten. Van voor naar achter en van links naar rechts. Wat een feest!! Gelukkig duurt de vaart naar 7(!!) uur. haha