Foto's - Reisverslag uit Bridgetown, Barbados van Kirsten - WaarBenJij.nu Foto's - Reisverslag uit Bridgetown, Barbados van Kirsten - WaarBenJij.nu

Foto's

Door: Kirsten

Blijf op de hoogte en volg Kirsten

11 November 2005 | Barbados, Bridgetown

Ik zou jullie ontzettend graag m'n foto's willen laten zien en ik heb ook eindelijk een pc die m'n memorystick neemt zoals hij is.... Maar de internetverbinding is hier zoooo tergend langzaam dat 1 foto er 5 tot 10 minuten over doet om te uploaden en als ie er dan bijna opstaat knalt internet er weer uit

Mailen van foto's zit er dan helaas ook niet echt in. Dus jullie zullen nog 2 weken moeten wachten...

Laatste nieuwtjes van hier:

* m'n werkgevers van de week vreemd stonden te kijken toen hun auto in de sloot werd gelanceerd... Ze zouden uiteten gaan... Althans dat was de bedoeling... Het was al flink aan het regenen en die regen kwam ook al door het dak... Ze dachten slim te zijn door nog heel even te wachten maar het ging er niet minder door regenen. Uiteindelijk toch maar gegaan dan..... Zit ik rustig een boek te lezen komt Gerita als een verzopen kat na 2 minuten weer terug.... De auto lag in de sloot.. Rara hoe kan dat????

De ingang van het hotel loopt in een helling en aan de rechterkant heb je een watertje lopen. Maar door al die regenval kon het water dus nergens meer naar toe en loopt zo die helling af de sloot in; die al aardig volgelopen was... Eigenlijk was het een soort overstroming en zij kwamen daar in terrecht.. De auto werd door het water opgetild en in de sloot gelanceerd. Gelukkig voor hen dat er een boom stond die ze tegenhield... Anders had ik ze waarschijnlijk in de achtertuin gevonden

* het regent weer eens flink en het lijkt erop dat we dat de komende tijd nog vaak gaan hebben..

* de 24ste vertrekken we voor een dag of 3 naar Martinique aangezien de boot daar aankomt en we niet meer in dit huis kunnen blijven..

* ik heb geen flauw idee wat er allemaal in europa gebeurd, maar ik geloof dat alles daar wel op z'n kop staat??????

* morgen om 12uur ga ik duiken... Duimen dat ik niet verzuip

• 05 Juli 2006 - 20:49

Manfred:

12 november 2005

Heeeey Kirsten!!

Hier een berichtje uit Wichita. Haha, ik heb het hier prima naar mijn zin. Ik zit gewoon elke dag op internet, dus hou mijn sociale contacten goed bij Veel gezien inderdaad hier, maar jij verdient er wel geld mee! Dit kost alleen maar geld haha...

Kom de foto's maar eens een keer persoonlijk toelichten bij mij op de bank

En wat een verhaal weer, helemaal weggeregend!? Hopelijk vormt dat tijdens de vaart geen problemen straks!

Ik zal aan je denken en voor je duimen morgen voor je -sessie! Bij jou om 12 uur is bij mij om 10 uur dus dan ben ik allang wakker

Veel plezier!!
    Kus,