PADI
Door: Kirsten
Blijf op de hoogte en volg Kirsten
20 November 2005 | Barbados, Bridgetown
Vandaag (19/11) heb ik mn theorie-examen gehad en had 80% goed .. Het was ook de bedoeling om vandaag mijn laatste 2 open water duiken te maken. Ik stond ook al helemaal bepakt en bezakt op de boot om te water te gaan. Maar ja.... toen had mn schouder er geen zin in en liet me weer eens in de steek door eruit te schieten... Bye Bye dive!!
Toen moest ik aan boord blijven.. Maar dat was ook helemaal niet vervelend hoor , aangezien de captain aangenaam gezelschap was....
Morgen even een rustdagje en dan maandag poging 2!!!
Verder gaat alles prima.. Het weer is weer helemaal goed en ik kan weer lekker bruin worden
A.s woensdag vertrekken we naar Martinique en zoals alles er nu naar uitziet komt de boot daar de 25ste aan.. Dus kunnen we de 26ste aan boord!!!!
05 Juli 2006 - 20:54
Manfred:
20 november 2005
Heey gefeliciteerd joh met je PADI! Jammer van die laatste 2 duiken, maarja je kunt beter niet gaan duiken met een 'losse' schouder nee! Maar die laatste 2 komen helemaal goed!
Hey veel plezier op Martinique! En geniet ervan! Ik ben inmiddels in Cincinnati aangekomen bij Rene en we gaan vanavond eens flink stappen, even de binnenstad onveilig maken hierzo
Hey, spreek je snel weer!
Kus,
Manfred