Heineken Regatta
Door: Kirsten
Blijf op de hoogte en volg Kirsten
06 Maart 2006 | Nederland, Amsterdam
Ik krijg van de dagen dat de regatta bezig is weinig mee. Het enige.. het is ontzettend druk in de haven en de baai ervoor. Wat wil je als er ongeveer 250 zeilboten mee doen :)
Maar goed.. de feesten daarentegen zijn erg goed. Alhoewel ik alleen de eerste en de laatste avond ben geweest, kan ik me voorstellen dat iedereen na 4 dagen feesten wel even een dag of wat kan gebruiken om bij te tanken. Het lijkt wel carnaval ;)
De laatste avond was op Kim Sha Beach. Een grote beachparty die er niet om loog. Het was een drukte van belang, ondanks dat de muziek naar mijn idee een beetje tegenviel. Als je maar genoeg biertjes drinkt merk je daar niks meer van :) En voor je het weet is je avond vorobij én natuurlijk de regatta en wordt het weer wachten tot volgend jaar!
14 Maart 2006 - 09:35
Annemie:
Kirsten is dat pipo neusje nu van de zon of van al dat heineken bier? -
14 Maart 2006 - 10:10
Bastiaan:
Hihi, ben ik dus niet de enigste die over het pipo neusje begint... staat wel lief hoor -
14 Maart 2006 - 10:29
Marjolijn:
Pipo de clown en mama Louououou :D Volgens mij komt het van alle alcohol :-p Kirsten kennende ;-) -
14 Maart 2006 - 12:47
Floor:
hmmm dit keer geen punch... -
14 Maart 2006 - 15:58
Kirsten:
Ik zal jullie allemaal teleur moeten stellen, maar deze keer kwam het ECHT door de zon :D -
15 Maart 2006 - 14:11
Mitsjel:
toch nog een soort van carnaval gehad dus....